Tandimplantatbehandling – allt Du behöver för att hitta den bästa kliniken!

DentalimplantsFriends.com
– allt Du behöver för att hitta den bästa kliniken!

Med tanke på Dig och andra patienter från hela världen som planerar tandimplantatbehandling har vi skapat en unik Friend-to-Friends Plattform: DentalimplantsFriends.com. Här hittar Du nyttig information om behandlingar samt många unika verktyg som hjälper Dig att välja den rätta kliniken.

Vi är angelägna att hjälpa Dig att hitta en klinik som uppfyller Dina förväntningar. Vi handlar enligt principen BE SMART – BE SAFE! Kloka och genomtänkta beslut skyddar Dig mot oönskade resultat och besvikelse. Vad behöver Du för att ta ett klokt beslut? Svaret är enkelt: trovärdig information och effektiva verktyg som Du enbart hittar på DentalimplantsFriends.com.

Vi tror att vänner är till för att inspirera och hjälpa att ta kloka beslut☺!

SMART Certificates
Certifiering av kliniker och läkare

Kliniker och läkare som uppfyller bestämda kriterier tilldelas speciella certifikat som intygar transparens och kvalitet på erbjudna behandlingar.

 • Trusted Clinic Certificate™ – tilldelas Kliniker som på ett klart och tydligt sätt beskriver sina metoder, tillvägagångssätt och behandlingskostnader.
 • Trusted Surgeon Certificate™ – tilldelas Läkare med bekräftat över 10 årig erfarenhet inom tandimplantatbehandling.

Certifikat som tilldelas av DentalimplantsFriends.com bekräftar erfarenhet, trovärdighet, behandlingskvalitet, transparens samt förfarande i enlighet med läkaretik.

SMART Clinic Profile™
Klinikens profil på DentalimplantsFriends.com

Vi är angelägna att hjälpa Dig att hitta en klinik vars utbud överensstämmer med Dina förväntningar. För att underlätta för Dig har vi skapat ett världsunikt register över medicincentra som erbjuder tandimplantatbehandling.

Speciellt för Dig har vi tagit fram SMART Clinic Profile™. Svåråtkomlig, sällan publicerad och unik Information hjälper Dig att välja rätt klinik.

Där hittar Du information om bl. a:

 • klinikens och dess läkares erfarenhet
 • medicinska erbjudande och procedurer inom tandimplantat, däribland upplysningar om tillverkaren till implantat som tillämpas på kliniken
 • totala, verkliga behandlingskostnader på kliniken
 • program och speciella medicinska paketerbjudande som hjälper Dig utnyttja förmånliga erbjudande på tandimplantatbehandling
 • avgiftsfri och avgiftsbelagd tilläggsservice som tillhandahålls av kliniken
 • avståndet till kliniken från flygplatsen, närmaste hotellet eller stadscentrum
 • språk som klinikens anställda kommunicerar med sina patienter på
 • erbjudande och rabatter på behandling – VOUCHER

Dessutom på SMART Clinic Profile™ hittar Du filmer, bilder, presentationer samt klinikens betygssättning och omdömen från patienter som behandlades där. Du kan också skriva Ditt omdöme som kommer att hjälpa andra patienter att ta det rätta beslutet!

SMART Patients Tools

DentalimplantsFriends.com är den enda platsen i världen där Du kan utnyttja unika verktyg skapade speciellt för Patienter som vill åka utomlands för att genomgå tandimplantatbehandling:

 • Dental Implants Guide™
  En komplett guide för alla som funderar på tandimplantatbehandling. Guiden innehåller all nödvändig information gällande den typen av behandlingar och dess egenskaper. I guiden hittar Du även information om rekommendationer till behandlingar, tillvägagångssättet och genomförande av behandlingar, typ på implantat samt risker som kan uppstå i samband med den typen av behandlingar.
 • Dental Implants Clinic Matching Test™
  Unik, testat verktyg som hjälper att välja de bästa kliniker som uppfyller Dina förväntningar. Servicen är avgiftsfri och stöds av erfarna konsulter. De analyserar Dina preferenser och med stöd av dessa väljer de ut max 3 kliniker som de skickar förfrågan till. Kliniker tar sedan direktkontakt med Dig.
 • Best Dental Implants Clinics Ranking™
  Speciella rapporter framtagna av servicekonsulter. I dessa hittar Du jämförelse av bästa kliniker i givet område eller land.
 • Dental Implants Treatment Voucher™
  På DentalimplantsFriends.com. som de enda i världen publicerar vi löpande rabatt Vouchers för behandlingar. Vouchers för tandimplantatbehandling hittar Du på en särskild sida, i listning över kliniker samt på klinikens profil. Vouchers som tillhandahålls av klinikerna kan fås enbart genom DentalimplantsFriends.com.
 • CLINpare™ – Clinics Compare Tool
  Jämför utvalda kliniker online. Kliniker jämförs i en speciell tabell, uppställda bredvid varandra. Tack vare detta kan Du enkelt hitta skillnader mellan respektive kliniker. I jämförelsen hittar man alla element tillgängliga på klinikens profil, inklusive behandlingskostnader.
 • The most often compared clinics by patients
  Tack vare denna funktion får Du omedelbar tillgång till de kliniker som oftast jämförs av Patienter på DentalimplantsFriends.com.
 • Dental Implants Worldwide Costs Guide™
  Internationell karta med jämförelse av medelkostnader på behandling i världen. Med hjälp av den får Du reda på var i världen utförs tandimplantatbehandling som billigast.

Gruppen DentalimplantsFriends.com
Kunskapsutbyte – patienter och experter

Vi publicerar löpande väsentligt material som tagits fram av experter från hela världen. Detta är en servicedel för de „vetgiriga” som vill läsa mer om behandlingar utomlands, nya medicinska procedurer/ teknik samt implantat.

Ifall Du redan genomgått tandimplantatbehandling och oberoende om Du är nöjd med resultatet eller inte, uppmanar vi Dig att berätta Din historia på vår blogg. Den kommer säkert vara till stor hjälp för andra kvinnor och män som befinner sig i början av denna väg.

BE SMART – BE SAFE
Vi tror att DentalimplantsFriends.com hjälper Dig att ta ett klokt beslut och välja det bästa stället för just Dig! Lycka till!

Vår hemsidas struktur, klinikernas profiler samt Patientverktyg har skapats mot underlag av vår mångåriga erfarenhet inom medicinturism – med särskild hänsyn till tips från våra vänner – Patienter, som reser världen runt och uppfyller sina drömmar.

Get 3 best offers from Trusted Dental Clinics
& Download Best Dental Clinics Rating!
Check it out >>>