Tannimplantatbehandling – alt Du trenger for å finne den beste klinikken!

DentalimplantsFriends.com
– alt Du trenger for å finne den beste klinikken!

Med tanke på Deg og andre pasienter fra hele verden som planlegger tannimplantatbehandling har vi skapt en unik Friend-to-Friends Plattform: DentalimplantsFriends.com. Her vil du finne nyttig informasjon om behandlinger og mange unike verktøy som hjelper Deg å velge den rette klinikken.

Det er viktig for oss å hjepe Deg å hitte en klinikk som oppfyller Dine forventninger. Vi handler ifølge prinsippen BE SMART – BE SAFE! Kloke og gjennomtenkte beslutninger vil beskytte Deg mo uønskede resultater och skuffelse. Hva trenger Du for å ta en klok beslutning? Svaret er enkelt: pålitelig informasjon og effektive verktøy som Du bare finner på DentalimplantsFriends.com.

Vi tror at venner er til for å inspirere og hjelpe å ta kloke beslutninger☺!

SMART Certificates
Sertifisering av klinikker og leger

Klinikker og leger som oppfyller bestemte kriterier tildeles spesielle sertifikater som bekrefter transparens og kvalitet på de tilbudte behandlinger.

 • Trusted Clinic Certificate™ – tildeles Klinikker som på en tydelig måtet beskriver sine metoder, handlemåte og behandlingskostnader.
 • Trusted Surgeon Certificate™ – tildeles Leger med bekreftet over 10 års erfaring innen tannimplantatbehandling.

Sertifikat som tildeles av DentalimplantsFriends.com bekrefter erfaring, troverdighet, behandlingskvalitet, transparens og handlemåte ifølge medisinsk etikk.

SMART Clinic Profile™
Klinikkens profil på DentalimplantsFriends.com

Det er viktig for oss å hjelpe Deg å finne en klinikk med utvalg som er overens med Dine forventninger. For å forenkle for Deg har vi skapt et verdensunikt register over medisinsentrene som tilbyr tannimplantatbehandling.

Spesiellt for Deg har vi utviklet SMART Clinic Profile™. Informasjon som er vanskelig å finne, sjelden publisert og unik hjelper Deg å velge rett klinikk.

Der finner Du informasjon om bl. a:

 • klinikkens og legenes erfaring
 • medisinske tilbud og prosedyrer innen tannimplantat, inkludert informasjon om produsenten av implantat der tillempes på klinikken
 • totale, virkelige behandlingskostnader på klinikken
 • programm og spesielle medisinske pakketilbud som hjhelper Deg utnytte gunstige tilbud på tannimplantatbehandling
 • gebyrfri og avgiftsbelagt tilleggsservice som tilbys av klinikken
 • avstanden til klinikken fra flyplassen, nærmeste hotellet eller bysentrum
 • språk som klinikkens ansatta kommuniserer med sine pasienter på
 • tilbud og rabatter på behandling – VOUCHER

I tillegg: på SMART Clinic Profile™ finner du filmer, bilder, presentatsjner og klinikkens karaktergivning og och omdømme fra pasienter som ble behandlet der. Du kan også skrive Ditt omdømme som vil hjelpe andre pasienter til å ta rett beslutt!

SMART Patients Tools

DentalimplantsFriends.com er det eneste stedet i verden hvor Du kan utnytte unike verktøy skapet specielt for pasienter som ønsker dra utenlands for å gjennomgå tannimplantatbehandling:

 • Dental Implants Guide™
  En komplett guide for alle som funderer på tannimplantatbehandling. Guiden inneholder all nødvendig informasjon om type av behandlinger og disses egenskaper. I guiden vil Du også finne informasjon om anbefalingene for behandlinger, handlemåte og gjennomføring av behandlinger, type på implantat og risikoer som kan oppstå i forbindelse med denne typen av behandlinger.
 • Dental Implants Clinic Matching Test™
  Unik, testet verktøy som hjelper å velge de beste klinikkerne som oppfyller Dine forventninger. Tjenesten er gratis och støttes av erfarne konsulenter. De analyserer Dine preferanser og med støtte fra dem velger de maksimalt 3 klinikker som de sender forespørselen til. Klinikker tar deretter direktkontakt med Deg.
 • Best Dental Implants Clinics Ranking™
  Spesielle rapportersammenstillte av servicekonsulenter. Der finner Du sammenligning av beste klinikker i gitt område eller land.
 • Dental Implants Treatment Voucher™
  På DentalimplantsFriends.com. som de eneste i verden publiserer vi løpende rabatt Vouchers for behandlinger. Vouchers for tannimplantatbehandling finner Du på en spesiell side, i en oversikt over klinikker og klinikkprofiler. Vouchers som tilbys av klinikkerne er kun tilgjengelig gjennom DentalimplantsFriends.com.
 • CLINpare™ – Clinics Compare Tool
  Samenlign valgte klinikker online. Klinikker er sammenlignet i spesiell tabell og oppstillte ved siden av hverandre. Nå kan Du enkelt finne forskjellene mellom respektive klinikker. Du kan også finne alle tilgjengelige element på klinikkens profil, inklusive behandlingskostnader.
 • The most often compared clinics by patients
  Med denne funksjon får Duumiddelbar tillgang til klinikkerne som oftast sammenlignes av Pasienter på DentalimplantsFriends.com.
 • Dental Implants Worldwide Costs Guide™
  International kart med sammenlignede gjennomsnittlige kostnadene på behandling i verden. Ved hjelp av det finner Du ut hvor i verden er tannimplantatbehandling utført som billigast.

Gruppen DentalimplantsFriends.com
Kunnskapsutveksling – pasienter og eksperter

Vi publiserer stadig viktige materialer sammenstillde av eksperter fra hele verden. Dette er en tjenestedel for de ”vitegjerrige” som ønsker å lære mer om behandling i utlandet, nye medisinske prosedyrer/ teknikker og implantater.

Hvis Du allerede har gjennomgått tannimplantatbehandling og uansett om Du er fonrøyd med resultatet eller ikke, oppfordrer vi Deg til å fortelle Din historie på bloggen vår. Det vil sikkert være til stor hjelp for andre kvinner og menn som er i begynnelsen av denne veien.

BE SMART – BE SAFE
Vi tror at DentalimplantsFriends.com hjelper Deg å ta en klok beslutning og velge det beste stedet for Deg! Lykke til!

Vår hjemmesides struktur, klinikkernes profiler og Pasientenes verktøy har blitt oppretet på grunnlag av vår lange erfaring i miedisinsk turisme – med spesiell oppmerksomhet til de tips fra våre venner – Pasienter som reiser rundr i verden og oppfyller sine drømmer.

Get 3 best offers from Trusted Dental Clinics
& Download Best Dental Clinics Rating!
Check it out >>>